Ulcinj - Apartmani i smještaj

Опис

Ulcinj -  živopisan turistički grad

 

Najjužniji grad na Crnogorskom primorju, Ulcinj je decenijama i jedan od najljepših turističkih centara na Jadranu. To je biser našeg mora, smješten na brežuljcima obraslim maslinama, primorskim borom i drugim mediteranskim biljem i rastinjem.

Van bedema Starog grada razvijao se Novi Ulcinj, turistički grad sa hotelima i vilama za domor u čijem centralnom dijelu je i čuvena Mala ulcinjska plaža sa sitnim pijeskom koja u ljetnjim mjesecima skoro da nema slobodnog mjesta.

Specifična je i Velika ulcinjska plaža, duga 12,5 kilometara sa, takođe veoma sitnim pijeskom i plitkim morem. To je, inače, najveća plaža na Jadranu koja i u jeku turističke sezone ima dosta komocije za sve svoje posjetioce.

Između Male i Velike plaže je još nekoliko manjih pješčanih nanosa među kojima je i Ženska plaža za koju se vjeruje da, sa svojim sumpornim izvorima, blagotvorno djeluje kod nerotkinja.

Na samoj granici sa Albanijom, na ušću Bojane u more, nalazi se čuvena ulcinjska Ada, ostrvo koje je decenijama stjecište nudista iz Evrope i drugih krajeva svijeta. Gosti noću provode u tamošnjim lokalima ili stižu do Ulcinja, zabavljaju se na tipičnim sojanicama i uživajući u ribljim specijalitetima i drugim orjentalnim jelima i piću.

Ulcinj je magistralom povezan sa Barom, Budvom i Podgoricom, a preko trajekta iz Bara i sa italijanskom lukom Bari. Nedaleko se nalazi i granični prelaz sa Albanijom, a blizu mu je Skadar.

Ulcinj - Crna Gora
Fotografije
  • Ulcinj - Crna Gora
    Ulcinj - Crna Gora
Mapa

41.92606484466, 19.206117242575

Najbolja ponuda apartmana, soba i smještaja Ulcinj

Ulcinj - Preporučeni apartmani, sobe i smještaj

Pronadjeno : 4
Cijena od
NA UPIT
LOKACIJA

Apartmani: 6/2+1 
Sobe: 5/3

Sobe su sa sopstvenim kupatilima.
Za sobe postoji zajednička trpezarije koja je opremljen friziderima, šporetom i posuđem.

Go To
Cijena od
NA UPIT
LOKACIJA

Apartmani se nalaze u elitnom dijelu grada, u naselju Pinjes.Mala plaza nam je udaljena 500m.a Velika plaza 1500m. Restoran je udaljen 30m. A Market 10m. Svi Apartmani imaju pogled na More.

Go To
Cijena od
NA UPIT
LOKACIJA

Pored apartmana u ponudi je i solarium, fitnes oprema, otvorena terasa sa pogledom na more.

Go To
Cijena od
15€
LOKACIJA

U ponudi imamo 19 lijepo opremljenih apartmana.

Turistička agencija, restoran, ponuda jednodnevnih izleta po Crnoj Gori i Albaniji za svoje goste.

Go To