Buljarica - Apartmani i smještaj

Опис

Buljarica – čeka elitne goste

 

Buljarica je jedna od najljepših uvala na južnom Jadranu koja je decenijama sačuvana od gradnje, tako da danas ima skoro netaknuto zaleđe koje predstavlja veliki potencijal za izgradnju elitnih turističkih objekata. Nalazi se na sredini između Bara i Budve od kojih je udaljena po dvadesetak kilometara. Godinama je njen prostor isključivo korišćen za kampovanje  i odmor mladih i radnika nekoliko preduzeća koji su imali privremene objekte za smještaj.

Buljarica je danas malo turističko naselje koje jedva da ima pet stotina stalnih stanovnika i veliku pjeskovitu plažu dugu 2.250 metara. Ipak, u njemu je moguće obezbijediti kvalitetan smještaj i u restoranima uživati u ribljim i drugim nacionalnim specijalitetima.

Turisti u Buljaricama imaju priliku da obiđu i nekoliko zanimljivih kulturno - istorijskih spomenika. Prije sveg, tu je manastir Gredište iz XII vijeka sa konakom i tri crkve podignute na ostacima antičkih građevina. Glavna crkva posvećena je sv. Nikoli sa freskom sveca čije ime nosi u natprirodnoj večičini, djelo freskopisca Strahinje iz Budimlja. Tu su i crkva svete Petke i kula  Boškovića na Kufinu.

Buljarica - Crna Gora
Fotografije
  • Buljarica - Crna Gora
    Buljarica - Crna Gora
Mapa

42.19563493933, 18.967916294932

Najbolja ponuda apartmana, soba i smještaja Buljarica

Buljarica - Preporučeni apartmani, sobe i smještaj

Pronadjeno : 2
Cijena od
NA UPIT
LOKACIJA

Apartmani su novogradnja, nalaze se na lokaciji u blizini mora. Svaki apartman ima sopstvenu terasu, kao i zajedničku terasu sa pogledom na more.
Snabdijevanje vodom je odlično.

Go To
Cijena od
12€
LOKACIJA

Apartmani: 5/3+2 , 2/3 , 3/2

Go To