Dobra voda - Apartmani i smještaj

Опис

Dobra voda i Veliki pijesak

 

Nekada veliko vikend naselje u kome su kuće za odmor podigli mnogi Beograđani, Novosađani, Podgoričani i stanovnici drugih krajeva Srbije i Crne Gore, sada je poznato turstičko naselje osam kilometara udaljeno od Bara prema Ulcinju. Poznato po šljunkovitoj lučnoj plaži - Veliki pijesak, dugoj oko 400 metara, sa prozirno čistom vodom u kojoj se skoro pola godine kupaju ne samo stanovnici i gosti Dobre vode, Pečurica i Mrkojevića, već i mnogobrojni Barani i turisti odsjeli u drugim mjestima. U okolini obrasloj maslinama, agrumima i drugim mediteranskim biljem nalazi se još nekoliko plažica poput Trlila, Nišice, Marin ploče, Malog pijeska, Peskaća i drugih.

Na Velikom pijesku je za goste otvoreno više lijepo uređenih hotela, vila i apartmana sa restoranima, kafićima i drugim ugostiteljskim objektima. Zabava, pjesma i igra često traju do jutarnjih sati. Plaža je opremljena mobilijarom i drugom opremom koju posjetioci mogu da iznajme, a ima i sve druge uslove za miran i prijatan porodični odmor, ronjenje, ribolov i kupanje u čistoj i toploj morskoj vodi.

Dobra voda i Veliki pijesak - Crna Gora
Fotografije
  • Dobra voda i Veliki pijesak - Crna Gora
    Dobra voda i Veliki pijesak - Crna Gora
Mapa

42.036845130133, 19.147002026439

Najbolja ponuda apartmana, soba i smještaja Dobra voda

Dobra voda - Preporučeni apartmani, sobe i smještaj

Pronadjeno : 1
Cijena od
NA UPIT
LOKACIJA

Plaža Veliki Pijesak se nalazi u Dobroj Vodi, u blizini Bara, a susjedna plaža je Utjeha. Kapacitet plaže je 2 784 kupača. Podloga je šljunkovita a na pojedinim mestima peskovito-šljunkovita.

Go To