Jaz - Apartmani i smještaj

Опис

Jaz - Prijevor i Lastva Grbaljska

 

Plaža Jaz i naselja u njenom neposrednom okruženju pružaju izvanredne uslove za miran porodičan odmor, ali i za aktivno bavljenje raznim oblicima rekreacije i sporta – od plivanja, ronjenja, ribolova, vožnje čamca i skutera pa do pješačenja plažom dugom 1.200 metara. Plaža je od Budve udaljena par kilometara i u više navrata je bila i pozornica spektakularnih muzičkih koncerata i drugih zabavnih programa.

Na samoj obali i u neposrednom zaleđu svoje usluge turistima nudi nekoliko hotela, motela, privatnih vila u apartmanima ili sobama i restorana. Plaža je od tivatskog aerodroma udaljena na samo petnaestak kilometara, a ima i dobru komunikaciju ne samo sa Budvom i Kotorom nego i drugim mjestima u Bokokotorskom zalivu prema kojima turiste odvode i vraćaju turistički brodići i čamci.

U neposrednoj blizini plaže Jaz, na nešto više od dva kilometara udaljenosti se nalaze se naselja Prijevor i Lastva Grbaljska.

Prijevor je manje budvansko  selo udaljeno tri kilometra od Budve u kome se stanovništvo sve češće bavi turizmom i izdavanjem svojih apartmana i soba u novoizgrađenim vilama. Tu je i istoimeni motel sa čijih terasa i apartmana se pruža lijep pogled na dio Bokokotorskog zaliva.

Lastva Grbaljska je mirno naselje udaljeno oko 2 kilometra od plaže Jaz. Stanovništvo se uglavnom bavi poljoprivredom, ali zbog povoljnog polažaja, blizine plaže Jaz i okolnih plaža, dosta mladih ljudi se okreće turizmu i priužanju turističkih usluga. Postoji veliki broj kvalitetnog smještaja po veoma pristupačnim cijenama.

Plaža Jaz - Crna Gora
Fotografije
  • Plaža Jaz - Crna Gora
    Plaža Jaz - Crna Gora
Mapa

42.285845772779, 18.803142160177

Najbolja ponuda apartmana, soba i smještaja Jaz

Jaz - Preporučeni apartmani, sobe i smještaj

Pronadjeno : 6
Cijena od
NA UPIT
LOKACIJA

Studio apartman se nalazi u zaledju plaže Jaz i brda Spas iznad Budve.

Go To
Cijena od
NA UPIT
LOKACIJA

Posjedujemo lux namještene apartmane 800 m od plaže Jaz(klima,internet,parking).

Go To
Cijena od
10€
LOKACIJA

Radonjić apartmani se nalaze u mjestu Lastva, blizu jedne od najljepših plaža Jadrana, pješčane plaže Jaz.

Go To
Cijena od
NA UPIT
LOKACIJA

Motel "Prijevor" je velelepno zdanje izgradjen u naselju Prijevor 3km od Budve, najveceg turistickog centra Crnogorskog primorja.

Go To
Cijena od
NA UPIT
LOKACIJA

U ponudi imamo 9 studio apartmana.

Go To
Cijena od
NA UPIT
LOKACIJA

Svi smjestaji su studio apartmani.

Go To