O nama

O nama

apartmani-montenegro team

Sada već deset godina koliko postoji sajt apartmani-montenegro.com u Internet svijetu Crne Gore, zahvaljujući svojim vjernim posjetiocima, izgrađen je jedan od najposjećenijih domaćih portala za prezentiranje privatnog smještaja. Korisnici su svakodnevno u potrazi za smještajem (hotelskim i privatnim), ali i velikim brojem savjeta i turističkih informacija.

Prateći potrebe modernog putnika, od 2007. godine, apartmani-montenegro.com načinio je novi korak u svom poslovanju. Kreirali smo sajt koji treba da zadovolji potrebe korisnika naših usluga, a i surfera koji sada imaju pregršt opcija i mogućnosti da nađu najpovoljniji smještaj.

apartmani-montenegro.com nastoji da svojim posjetiocima obezbedi potpuno zadovoljstvo tokom pripreme za put.

Najčešća pitanja vlasnika smještaja

Zašto se oglasiti na preko nas?

Zato što smo specijalizovani portal za oglašavanje smještaja i imamo veliku posjećenost, koju nećete nikad imati sa sopstvenim sajtom. Dobro smo pozicionirani na svim internet pretraživačima.


Jedinstveno i povoljno oglašavanje Vaših smještajnih kapaciteta


U poređenju sa mogućnostima koje dobijate, oglašavanje preko nas je najpovoljniji oblik reklame jer praktično za 5 eura mjesečno vaše smještaje pogleda veliki broj korisnika Interneta, a svaki od njih je Vaš potencijalni zakupac.Što dobijam oglašavanjem na apartmani-montenegro.com?


Dobijate sopststvenu web stranicu kojoj svako može pristupiti i vidjeti Vašu ponudu, poput vlastitog weba. Svi posjetioci portala Vas mogu pronaći putem jednostavnih pretraga i svi zahtjevi stižu direktno u Vaš Inbox. Ako želite možete dodatno istaći vaše ponudu u obliku bannera na početnoj stranici ili bannera na stranicama pojedinih opština.Koliko me sve to kosta?


Zavisno od tipa objekta (oglašavanje privatnog smještaja ili oglašavanje hotela):

Privatni smještaj (apartmani, sobe, vile, studio apartmani):

 1. Osnovna prezentacija 59,00 €
 2. Banner na stranici mjesta + osnovna prezentacija 99,00 €
 3. Banner početna strana(home page)+ osnovna prezentacija 229,00 €

Hotelski smještaj (hoteli, moteli, apart hoteli):

 1. Osnovna prezentacija 79,00 €
 2. Banner na stranici mjesta + osnovna prezentacija 129,00 €
 3. Banner početna strana(home page)+ osnovna prezentacija 299,00 €


Napomena: Ukoliko nemate fotografije Vašeg smještaja, možemo vam organizovati fotografisanje smještaja.


Pravila i obaveze korištenja stranica apartmani-montenegro.com

Osnovni podaci

Za vrijeme korišćenja ove stranice primjenjuju se ovdje navedena Pravila i obaveze korišćenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni. apartmani-montenegro.com zadržava pravo promjene Pravila i obaveza korišćenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu trenutkom objave.

Podaci koje predajete

Korišćenjem stranica apartmani-montenegro.com dužni ste obezbijediti istinitost i tačnost podataka koje dajete. Informacije koje ste dali, osim e-mail adrese, će biti dostupne na uvid svim zainteresovanim posjetiocima ovih stranica.

Zaštita podataka i autorskih prava

Oglašivač pristaje da na njegovu e-mail adresu stižu razne obavijesti vezane uz oglas i oglašavanje. Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Podaci su strogo čuvani i daju se na uvid samo našim agentima. Svi agenti apartmani-montenegro.com su odgovorni za poštovanje pravila zaštite privatnosti. Podaci na stranicama apartmani-montenegro.com su zaštićeni Zakonom o autorskom pravu. Korišćenjem podataka u druge svrhe, kao i kopiranjem, prepisom bez pismenog odobrenja postupate protiv zakona. apartmani-montenegro.com se izuzima od odgovornosti i/ili učestvovanja u eventualnim sporovima u vezi s povredom i zaštitom autorskih prava oglašivača.

Isključenje korisnika

apartmani-montenegro.com zadržava pravo da bez predhodnog obavještenja isključi korisnika koji na bilo koji način krši Pravila i obaveze korištenja, zloupotrijebi objavljene podatke, objavljuje oglase ne vezane uz namjenu ove stranice ili na bilo koji način neovlašteno koristi apartmani-montenegro.com

Garancija i odgovornosti

apartmani-montenegro.com ne garantuje:

 • ispravnost i tačnost ličnih podataka oglašivača
 • da će stranice funkcionisati bez prekida i u svakom mogućem trenutku
 • tačnost i istinitost oglasa
 • da na stranicama neće biti grešaka
 • da će treća strana legalno koristiti stranice apartmani-montenegro.com

 • apartmani-montenegro.com se, do maksimalne zakonom dopuštene odgovornosti, izuzima od bilo kakve štete koja može nastati direktno ili posredno zbog:

 • informacija na stranicama apartmani-montenegro.com
 • korišćenja stranice apartmani-montenegro.com
 • korišćenja stranica na koje vode linkovi sa stranica apartmani-montenegro.com
 • Sudska nadležnost

  Za sve zahtjeve i sporove koji bi mogli proizaći iz korišćenja predmetnih materijala nadležan je sud u Baru.


  Cetinje, 25.06.2007.godine

  Ova Pravila i sadržaj ove stranice podliježu autorskom pravu.

  apartmani-montenegro.com Sva prava zadržana.