Poslednji dodati oglas: Apartmani 4 Mornara, Kamenari
Jezik: Montenegro English
Moj izbor | 0
Najnovije Vijesti

Navala na Crnu Goru

Turizam, 28.03.2012
Za Crnu Goru vlada veliko interesovanje i Vlada sa velikim optimizmom očekuje uspješniju ljetnju turističku sezonu u odnosu na prethodnu godinu, zaključio je danas Koordinacioni tim za pripremu i praćenje turističkih sezona.

Ovo je zaključeno na osnovu dobijenih informacija i velikog interesovanja koje vlada za Crnu Goru, a koje je prisutno na svim sajmovima na kojima je prezentovana turistička ponuda naše zemlje.

Posebno je raspravljano o usvajanju informacije o odvijanju i rezultatima zimske turističke sezone 2010/2011, saradnji sa niskotarifnim avioprevoznikom, kompanijom Ryanair i realizaciji projekta “Jedinstvena evidencija turističkog prometa”.

"Jedna od tačaka za koju je vladalo najveće interesovanje se odnosila na pripremu ljetnje turističke sezone, počev od pripremanja putne i turističke infrastukture, snadbijevanja vodom i električnom energijom, građevinskim radovima, aktivnostima inspekcija“, saopšteno je nakon sjednice Koordinacionog tima.

Najavljeno je da će biti nastavljena akcija “Neka bude čisto”.

Takođe, se ističe da će brojni putni pravci e biti modernizovani, a očekuje se veći broj gostiju u odnosu na prethodnu sezonu i sve pripremne radnje teku prema planu, kako bi turističku sezonu i na sjeveru i na jugu zemlje dočekali maksimalno spremni.

Preuzeto sa Cafe del Montenegro
Ostale vijesti
TOP 10 Montenegro, 15.April.2013
Bijeg na snijeg, 03.03.2012
Pouzdan poslovni hosting
Smestaj u Srbiji. Privatni i hotelski smestaj Srbija, smestaj na selu i u kampovima Srbije, direktno od vlasnika
Apartmani Laban
Digital Monks Montenegro

Smještaj

Turizam

Servisi

Oglašavanje

Adresar

O nama

           
 
   
       
       
         
©2007-2020 Sva prava zadržana.