Poslednji dodati oglas: Apartmani 4 Mornara, Kamenari
Jezik: Montenegro English
Moj izbor | 0
Najnovije Vijesti

Jedrenje u Crnoj Gori

Partneri, 23.05.2011
Crna Gora, zemlja smještena na jugoistoku Europe, s izlazom na Jadransko more, ugodna je jedriličarska destinacija koja mnogo pruža. Crna Gora privlačno je jedriličarsko odredište zahvaljujući 295 kilometara dugoj obali, blagoj mediteranskoj klimi kao i prirodnim ljepotama.

Ne smijete propustiti Kotorski zaljev, najduži fjord u Južnoj Europi, kao ni Stari Grad u Kotoru, koji je uvršten na popis UNESCO-ve Svjetske baštine. Ovo jedriličarsko odredište ima dugu povijest, s početkom u 9. stoljeću, karakteriziranu brojnim utjecajima - srednjoeuropskim, pravoslavnim, islamskim i mediteranskim.

Jedrilica Crna Gora

Režite valove na palubi najelegantnije među jahtama. Modernoj jedrilici nema premca u profinjenosti i osjećaju avanture kojeg pruža svojoj posadi.

Motorni brod Crna Gora

Ako volite brzinu, snagu i slobodu u kombinaciji s okusom soli na koži i morskim prostranstvom, tada je motorna jahta pravi izbor za vas. Ukrcajte se na jednu i odjurite u plavetnilo.

Katamaran Crna Gora

Ovaj tip plovila s dva trupa je za nekoga tko se ne želi odreći udobnosti i stabilnosti čak ni na otvorenom moru. Katamaran je istoznačan s jedrenjem u visokom stilu.


Zahvaljujući dugroj povijesti, slikovitim gradićima i raznolikom biljnom i životinjskom svijetu, Crna Gora popularno je turističko odredište. Ono što je čini i pravim izborom za jedrenje je prekrasno more i obala kao i povoljni vjetrovi. Odlučite se za našu agenciju i istražite neiskvarene ljepote Crne Gore u sklopu vašeg jedriličarskog odmora.

Preuzeto sa www.sailingeurope.com
Ostale vijesti
TOP 10 Montenegro, 15.April.2013
Bijeg na snijeg, 03.03.2012
Pouzdan poslovni hosting
Smestaj u Srbiji. Privatni i hotelski smestaj Srbija, smestaj na selu i u kampovima Srbije, direktno od vlasnika
Apartmani Laban
Digital Monks Montenegro

Smještaj

Turizam

Servisi

Oglašavanje

Adresar

O nama

           
 
   
       
       
         
©2007-2020 Sva prava zadržana.