Poslednji dodati oglas: Apartmani 4 Mornara, Kamenari
Jezik: Montenegro English
Moj izbor | 0
Najnovije Vijesti

Ryanair od juna u Crnoj Gori

Turizam, 23.03.2012
Vlada Crne Gore uskoro bi trebalo da potpiše četvorogodišnji ugovor sa niskobudžetnojm avionskom kompanijom Ryanair, kazao je pomoćnik ministra održivog razvoja i turizma Nebojša Popović, nakon sjednice Vlade. Popović je kazao da bi ta kompanija za Crnu Goru trebalo da leti osam mjeseci godišnje, tačnije od marat do oktobra. Ove godine prvi let očekuje se u junu. On je kazao da se očekuje da se cijene ovih karata u početku kreću od 15 do 20 eura.

“Dogovor je da letovi za 2012. otpočnu u junu i da se završe krajem oktobra. Postoji mogućnost da se uz adekvatnu procjenu tržišta obezbijede letovi u nekom periodu koji je van ovog perioda koji je ugovoren“, kazao je Popović.

Broj letova već ove godine počeće se sa minimalnim brojem destinacija, i to tri, dok će se iz godinu u godinu njihov broj povećavati, tako da ih 2013. godine bude četiri, a u 2014. i 2015. šest destinacija.

"Definisana je lista destinacija, njihov Bord direktora će odabrati destinacije, ali naša je težnja da se prve tri linije biti otvore iz tri destinacije srednje i zapadne Evrope. Sjutra je sjednica borda direktora Ryanaira kada će odlučiti o destinacijama za 2012. godinu. Radi se o nekoliko bitnih destinacija Njemačke, nekoliko gradova Velike Britanije i nekoliko Francuske. Nezvanično, tokom pregovora definisano je da će ove godine možda biti uvedeni letovi za Brisel, London i Milano, naglašavam - radi se o nezvaničnom podatku“, kazao je Popović.

U Ministarstvu očekuju da će cijene u početku biti od 15 do 20 eura.

On je kazao da se očekuje da se cijene ovih karata u početku kreću od 15 do 20 eura, pa da srazmjerno rastu s obzirom na interesovanje.

Preuzeto sa Cafe del Montenegro
Ostale vijesti
TOP 10 Montenegro, 15.April.2013
Bijeg na snijeg, 03.03.2012
Pouzdan poslovni hosting
Smestaj u Srbiji. Privatni i hotelski smestaj Srbija, smestaj na selu i u kampovima Srbije, direktno od vlasnika
Apartmani Laban
Digital Monks Montenegro

Smještaj

Turizam

Servisi

Oglašavanje

Adresar

O nama

           
 
   
       
       
         
©2007-2020 Sva prava zadržana.