Poslednji dodati oglas: Apartmani 4 Mornara, Kamenari
Jezik: Montenegro English
Moj izbor | 0
Najnovije Vijesti

Bijeg na snijeg

Zimska sezona, 03.03.2012
Muzički programi u tri domaća ski centra (Vučje, Savin Kuk, Jezerine) biće realizovani i ovog vikenda, 3. i 4. marta u okviru zimske kampanje Bijeg na snijeg, prenijela je Pobjeda.

Crnogorski izvođači Fetah Vibration Band, Bojan Delić, MC Marko, Marko Vlahović i Balša Petrović nastupiće ovog vikenda u okviru manifestacije „Bijeg na snijeg" u tri crnogorska Ski centra: Savin kuk, Jezerine i Ski centar Vučje, pa će Fetah Vibration danas nastupiti na Žabljaku, gdje će se realizovati i humanitarna akcija „Sniježne radosti" sa Udruženjem ljubitelja zimskih sportova „SnowHunters".

Takođe danas, na Vučju će gostovati Balša Petrović, a gost Jezerina biće Bojan Delić.

Nedelja, 4. mart je rezervisana za nastupe MC Marka koji će gostovati u Kolašinu, Bojan Delić se seli na Žabljak, a Marko Vlahović & bend će gostovati na Vučju.

Prevoz do Vučija je organizovan oba dana iz Nikšića, ispred hotela Onogošt. Polazak je u 10h, povratak u 16.30. Povratna karta je tri eura. Do Žabljaka svi posjetioci mogu rezervisati mjesto u autobusima u organizaciji „SnowHuntersa" , koji kreću u subotu ispred hotela Podgorica u 7.30h, iz Nikšića takođe ispred hotela Ongošt u 8.30h. Cijena karte je 10 eura, i sedam eura za djecu. Rezervacije na 067 439166 i 069 555 508.

Prihod od prodatih karata do Žabljaka će biti doniran dječijem domu Mladost iz Bijele, kao i dio prihoda od iznajmljivanja opreme i plaćanje ski pass-a tokom boravka na Savinom Kuku za vrijeme humanitarne akcije (subota).

Preuzeto sa www.portalanalitika.me
Ostale vijesti
TOP 10 Montenegro, 15.April.2013
Bijeg na snijeg, 03.03.2012
Pouzdan poslovni hosting
Smestaj u Srbiji. Privatni i hotelski smestaj Srbija, smestaj na selu i u kampovima Srbije, direktno od vlasnika
Apartmani Laban
Digital Monks Montenegro

Smještaj

Turizam

Servisi

Oglašavanje

Adresar

O nama

           
 
   
       
       
         
©2007-2020 Sva prava zadržana.