Poslednji dodati oglas: Apartmani 4 Mornara, Kamenari
Jezik: Montenegro English
Moj izbor | 0

Bigova

Uvala Bigova pripada lokalitetu Donjeg Grblja i nalazi se na putu između Budve i Tivta. Pripada opštini Kotor a od starog grada Kotora je udaljena svega 20 minuta vožnje. Duboko je uvučena u kopno pa je zbog takvog položaja nekada bila ribarska luka u koju su se sklanjali ribari za vrijeme oluje.

Dobrodošli u Bigovu

Bigova (ili Bigovo) se nalazi u maloj, zaklonjenoj uvali sa stjenovitim plažama i kristalno čistim morem. Danas je to naseljeno ribarsko mjesto - luka, poznato po ljekovitom blatu otkrivenom na samom kraju zaliva Bigove, kamenoj plaži, dobroj ribi i ribarskim feštama.

Ovo mirno, romantično odmaralište jos uvijek je zadržalo autentični identitet ribarskog sela kojim privlači mnoge turiste iz cijelog svijeta. Oni ovdje imaju priliku da uživaju u modernim uslovima stanovanja kao i vanvremenskom osjećaju i nepokvarenoj prirodi zaliva čiji su posjetioci nekada bili pirati, a dansa su to ljubitelji sunca i mora.

Mjesta u opštini, Kotor

Kotor,   Dobrota,   Orahovac,   Perast,   Risan,   Morinj,   Kostanjica,   Škaljari,   Muo,   Prčanj,   Stoliv,   Bigova,   Strp,  
Šta raditi, Kotor

Šta posjetiti
Pouzdan poslovni hosting
Smestaj u Srbiji. Privatni i hotelski smestaj Srbija, smestaj na selu i u kampovima Srbije, direktno od vlasnika
Apartmani Laban
Digital Monks Montenegro

Smještaj

Turizam

Servisi

Oglašavanje

Adresar

O nama

           
 
   
       
       
         
©2007-2019 Sva prava zadržana.