Poslednji dodati oglas: Apartmani 4 Mornara, Kamenari
Jezik: Montenegro English
Moj izbor | 0
Najnovije Vijesti

Kitesurf sve popularniji

Sezona 2012, 01.06.2012

Kitesurf je relativno mlad sport na vodi. U Crnoj Gori se na Velikoj Plaži pojavljuju prvi kajteri već nakon 2000. a u proteklih par godina njihov broj vrtoglavo raste. Po mišljenju iskusnih kajtera iz inostranstva Velika Plaža ima izuzetan potencijal. Ona je već sada prepoznata kao značajna destinacija u Evropi, ali na promociji treba idalje raditi.Kajtsurf (kitesurf) je veoma dinamičan, kombinacija windsurfa, wakeboarda, gimnastike i drugih vještina… kajtsurf je atraktivno jahanje na vodi uz pomoć manjeg (7 - 15m2) specijalno dizajniranog zmaja tj. krila/kajta.

Tako da, koristeći samo energiju vjetra i tehniku upravljanja možete satima surfovati prostranstvom Velike Plaže, naravno dok god ima vjetra. Neophodna brzina vjetra je između 5-10m/s a to je upravo brzina maestrala koji na Velikoj Plaži duva skoro svakog dana.
Pogledajte snimak koji je nastao krajem aprila, neposredno pošto su članovi riders.me završili snimanje posljednjih kadrova na Bjelasici u okviru njihovog zimskog projekta Snowreport.
Sada mijenjamo teren, opremu i krećemo u nove akcije. Popularizacija aktivnog odmora u prirodi, naravno i Crne Gore kao izuzetne destinacije je jedan od naših osnovnih ciljeva, kažu članovi riders.me.

Preuzeto sa Cafe del Montenegro
Ostale vijesti
TOP 10 Montenegro, 15.April.2013
Bijeg na snijeg, 03.03.2012
Pouzdan poslovni hosting
Smestaj u Srbiji. Privatni i hotelski smestaj Srbija, smestaj na selu i u kampovima Srbije, direktno od vlasnika
Apartmani Laban
Digital Monks Montenegro

Smještaj

Turizam

Servisi

Oglašavanje

Adresar

O nama

           
 
   
       
       
         
©2007-2012 Sva prava zadržana.