Poslednji dodati oglas: Apartmani 4 Mornara, Kamenari
Jezik: Montenegro English
Moj izbor | 0
Savjeta za bolje fotografije

Fotografije su prva stvar koju potencijalni gosti pogledaju kada razmatraju neki objekat, tako ce oglasi s boljim fotografijama primati više upita za rezervaciju. Prezentacija objekta treba da ostavi utisak na onoga koji bi želio provesti neko vrijeme u tom objektu i pomaže da se opravdaju očekivanja gostiju tako da je oni mogu rezervisati s povjerenjem. Nemate reklamu još uvijek? Napravite je odmah ovdje!

Evo nekoliko foto savjeta koji će vam pomoći da imate atraktivniju prezentaciju:

  • Upalite svijetlo: osvjetljenje daje dubinu i varijacije boja u prostoriji. Dnevno svjetlo je najbolje, ali ako je maglovito ili je kišan dan, samo upalite lampe pored ili iznad zaglavlja i slikajte.

  • Slikajte prema uglu: prikazuje raspon prostora i dodaje dimenzionalnost, što takođe daje veći izgled.
  • Dodajte fotografije spoljašnjosti: pomoći će ljudima da se osjecaju bolje kada zamisle kako objekat izgleda i gdje dolaze. Fotografišite cijeli objekat i okolinu.

  • Očistite prostoriju: Urednost je ključna jer će Vaše mjesto osjećati pogodnijim za zivljenje, a ekstra stvari neće ometati fotografiju. Samo budite sigurni da je ovo pravi odraz kako se gosti koji dođu ne bi razočarali.

  • Istaknite sadržaje: Stvari koje će vaš prostor učiniti jedinstvenim i ugodnim. (npr. vrt i roštilj, ortopedski krevet ili jastuk, itd.)Ako nijeste bas sigurni u svoje umijece fotografisanja, obratite nam se i mi cemo napraviti slike vaseg objekta.

Srećna prezentacija!

Pouzdan poslovni hosting
Smestaj u Srbiji. Privatni i hotelski smestaj Srbija, smestaj na selu i u kampovima Srbije, direktno od vlasnika
Apartmani Laban
Digital Monks Montenegro

Smještaj

Turizam

Servisi

Oglašavanje

Adresar

O nama

           
 
   
       
       
         
©2007-2012 Sva prava zadržana.